ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Κατά τη στιγμή της παραγγελίας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών των υπηρεσιών αποστολής:

DHL

DHL Express παγκοσμίως

Υπηρεσία εξπρές αεροπορικής αποστολής με παράδοση σε 220 χώρες έως τις 18:00 της επόμενης ημέρας εντός Ευρώπης, 2-5 ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.
DHL

DHL Economy

Υπηρεσία αποστολής για λιγότερο επείγουσες και βαριές αποστολές με παράδοση εντός Ευρώπης σε 7 ημέρες.
UPS

UPS Express

Υπηρεσία εξπρές αεροπορικής αποστολής με παράδοση σε 220 χώρες έως τις 12:00 την επόμενη μέρα στην Ευρώπη και σε 2 ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.
UPS

UPS Express Saver

Υπηρεσία εξπρές αεροπορικής αποστολής με παράδοση σε 220 χώρες έως τις 18:00 την επόμενη μέρα στην Ευρώπη.

ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 1 έως 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής. Τα προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα σε απόθεμα θα παραγγελθούν από τον κατασκευαστή (Backorder) και στη συνέχεια θα αποσταλούν μόλις φτάσουν στην αποθήκη μας.

Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την τοποθεσία της διεύθυνσης παράδοσης, την επιλεγμένη υπηρεσία αποστολής και τις τελωνειακές διαδικασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τους χρόνους παράδοσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω chat, email ή τηλεφώνου.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όταν αποσταλεί η παραγγελία, ο πελάτης θα λάβει ένα email που θα περιέχει τον σύνδεσμο του κώδικα παρακολούθησης από τον οποίο μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής.

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Είναι απαραίτητο η αποστολή να έχει ασφαλιστεί σύμφωνα με τους τρόπους ασφάλισης που υποδεικνύονται από τον επιλεγμένο courier. Διαφορετικά, θα επιστραφεί σύμφωνα με τους κανόνες που αναφέρονται στις διεθνείς συμβάσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Η ασφάλεια αποστολής είναι μια προαιρετική υπηρεσία που παρέχεται από την DHL ή την UPS για την προστασία των αποστολών. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να ασφαλίσει την αποστολή του στη σελίδα Ολοκλήρωση αγοράς στην ενότητα Επιλογές αποστολής. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 1,03% επί της αξίας των προϊόντων χωρίς φόρους (ελάχιστο 10,35 ευρώ). Στη συνέχεια, η ασφαλιστική υπηρεσία παρέχεται από έναν μεταφορέα που επιλέγεται στους Όρους και Προϋποθέσεις της DHL ή στους Όρους και Προϋποθέσεις της UPS.

paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top