Πληρωμές

Δεχόμαστε διάφορους ασφαλείς τρόπους πληρωμής

bank

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ

Μόλις ολοκληρωθεί το ταμείο, θα δείτε τη σελίδα επιβεβαίωσης παραγγελίας με IBAN (Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού) και κωδικό BIC (SWIFT). Θα λάβετε επίσης ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για την πραγματοποίηση της μεταφοράς. Συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας ως λόγο πληρωμής.
paypal

PAYPAL

Δεχόμαστε επίσης πληρωμές μέσω PayPal, μιας ευρέως χρησιμοποιούμενης και ασφαλούς μεθόδου ηλεκτρονικής πληρωμής. Επιλέξτε την επιλογή PayPal κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Εάν έχετε λογαριασμό PayPal, θα συνδεθείτε απευθείας και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, θα έχετε ακόμα την επιλογή να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal.

Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί.

Η διεύθυνση παράδοσης που εισάγεται στην παραγγελία πρέπει απαραίτητα να συμπίπτει με τη διεύθυνση αποστολής στο Paypal. διαφορετικά η παράδοση δεν θα είναι δυνατή.

ALIPAY

ALIPAY

Το Alipay είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου στην Κίνα και λειτουργεί από τον Όμιλο Alibaba.

Για να χρησιμοποιήσετε το Alipay, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς στον ιστότοπό μας, επιλέξτε Alipay ως τρόπο πληρωμής. Θα ανακατευθυνθείτε σε μια ασφαλή σελίδα πληρωμής Alipay.
  2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται στη σελίδα πληρωμής Alipay για να επαληθεύσετε την ταυτότητα της πληρωμής σας. Μπορεί να σας ζητήσουν να εισαγάγετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης ή να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.
  3. Αφού επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας στο Alipay, θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπό μας, όπου θα λάβετε μια επιβεβαίωση παραγγελίας και τα στοιχεία πληρωμής.
wechat

WeChat

Το WeChat Pay είναι ένα σύστημα πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου που αναπτύχθηκε από την Tencent, την εταιρεία πίσω από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WeChat.

Το WeChat Pay επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν πληρωμές γρήγορα και άνετα χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στο WeChat.

Για να χρησιμοποιήσετε το WeChat Pay, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, επιλέξτε WeChat Pay ως τρόπο πληρωμής. θα σας δοθεί ένας μοναδικός κωδικός QR που αντιπροσωπεύει το ποσό που πρέπει να πληρώσετε.
  2. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή WeChat στην κινητή συσκευή σας, θα χρειαστεί να σαρώσετε τον κωδικό QR μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας σάρωσης και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή εισάγοντας τη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας (για παράδειγμα, ένα PIN ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα).
  3. Μόλις επιβεβαιωθεί η συναλλαγή και μετά τη μεταφορά των χρημάτων, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί και θα αποσταλεί σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top